"ONI ŠTO SVIRAJU U 'RECI' PETKOM"

“The Dinosaurusi”

Sviraju još od pre Potopa. Praznih mesta u restoranu Reka petkom, kada sviraju, nema, do ponovnog dolaska Hrista. Sviraju isključivo sve, osim turbo-folka i to dobro. A turbo razvaljuju. I vole. Šalu na stranu, doÄ‘ite četvrtkom na New Marinero", Zemunski kej 11a ( +381655595111)”, ili petkom u “Reku” (+381112611625..ako naÄ‘ete vezu...), pa procenite sami. Pa, dobro, ko su oni?

Miša, gitara i vokal
Šef i jedan od osnivača benda. Nepopravljivi radoholičar, patološki optimista, sa očigledno nekanalisanim viškom energije.


Igor, vokal
Ekstremno ljubopitljiv i razoružavajuće dobronameran. U stanju je da vas sluša dok se sami sebi ne smučite. Godinama kuje plan kako da postane centarfor Atletiko Madrida.

Milan, klavijature
Načelnik Odeljenja pozitivnih vibracija u pomenutom bendu. Ako mislite da je to zbog toga što u lulu stavlja nešto bezobrazno, varate se.

Neša, bas i vokal
Profesionalan, rezervisan i ozbiljan. Ako stupite s njim u konverzaciju duže od 60 sekundi, shvatićete zašto bend stalno urla od smeha.

Đole, bubanj i vokal
Ljubazan, uvek lepo odeven i nasmejan. Voli pivo. Naterajte ga da kaže “Ou, jea, bejbi” i shvatićete zašto ga žene gledaju kao pirane slaninu.

Sanja Bogosavljević, gostujući vokal

-Uau, kakvo mesto!!! ... i kako su divni ovi ljudi!!! ... a šta je ovo inače, mislim, šta sviramo? ... a čime se bavi ta firma? aaaaa... a jel' danas nedelja? ...što su ti dobre farmerke, uauuu!!!